VESCO F3 - Заточващ камък с фина повърхност за прецизно заточване и хонинговане

VESCO F3 - Заточващ камък с фина повърхност за прецизно заточване и хонинговане

БЪРЗА ДОСТАВКА - до 1 ден!
Поръчай по телефона/VIBER на 0889747888 или на e-mail: info@zelena-gradina.com
Официален ONLINE дистрибутор на "VESCO" в България!


VESCO F3 - Заточващ камък с фина повърхност за прецизно заточване и хонинговане

При поръчка на по-големи количества от крайни клиенти, фирми и организации, търговци или дистрибутори, е възможно договаряне на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ!
За професионалисти - земеделски производители, фермери, градинари, озеленители, ландшафтни архитекти, хора работещи в разсадници и градински центрове, цветарски магазини, горски лесничеи, дървосекачи, планински водачи и спасители, Гражданска защита, служби за борба с бедствията и авариите, пожарникари, полицаи, рибари, ловни дружини, орнитолози, биолози, изследователски центрове  и др. може да предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!
За повече подробности ни пишете на info@zelena-gradina.com или се свържете с нас на следният телефон/VIBER: 0889747888


За фирмата производител - "VESCO":
Фирма VESCO се намира в непосредствена близост до Maniago-Италия, град, известен и ценен със своите вековни прибори за хранене и режещи инструменти по целия свят.
VESCO работи от няколко години в производството на изделия за професионална резитба.
От самото начало основната му цел е производството на изключително професионални артикули, специално предназначени за професионалисти, дори ако могат да бъдат включени и взискателни аматьори.
Всички проекти, планирани от VESCO, имат за цел основно да поддържат висок стандарт за качество.
Всеки артикул е произведен в съответствие с подробен и планиран курс, последван от строги тестове на артикули, проведени от експерти в тази област.
Всички продукти (и техните компоненти) са обект на много точни изследвания и селекции, за да се гарантира превъзходно качество и прецизност.
Това прави продуктите VESCO уникални и незаменими за професионална употреба.
От самото си основаване VESCO се ангажира и винаги ще го направи, като увеличи значително асортимента с нови продукти, за да осигури бъдещето на компанията и да запази конкурентно предимство пред конкурентите!

Без съмнение най-важната характеристика на всички наши модели е, че острието е горещо ковано.
Стоманата се нагрява до 900 ° C и се оформя от много тежки преси (500 тона),  по този начин стоманата се рафинира, а влакнестата структура на стоманата е закалена и следователно втвърдена. Остриетата VESCO са изработени от висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод. Те също се закалят с термична обработка - това дава максимална здравина на износването, гарантирайки отлично и много дълго изпълнение на рязане.
Машините с цифрово управление заточват остриетата с най-голяма прецизност, за да осигурят винаги ясен и чист разрез заедно с максимална прецизност. 

Пълен ГРАДИНСКИ каталог на VESCO - Италия
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

  • Преглеждания: 279
  • Модел: VESCO F3
  • Наличност: В наличност
  • 22.50лв.
  • с ДДС: 22.50лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА с 1 клик

Етикети:Заточващи камъни