SMOBY 7600310800 - Детска кухня "Bon Apeti", Размери : 49,5 х 19,8 х 65,5 см

SMOBY 7600310800 - Детска кухня "Bon Apeti", Размери : 49,5 х 19,8 х 65,5 см
Кухня "Bon Apeti" в бяло и червено на фирма "Smoby" е реалистична детска кухня, с която вашето дете ще се пренесе в света на кулинарията.
Със своите пластмасови части комплекта гарантира напълно безопасността на децата.
Малките готвачи могат да се забавляват , като създават вкусни ястия с вградените уреди, фурната, мивката, хладилника и дори кафе машина. Котлоните на фурната са със звукови ефекти.
В комплекта има включени 23 аксесоара.
Тази кухня от SMOBY комбинира ролева игра с реалистични функции. Новаторският дизайн и цветовата схема са ориентирани към най-новите тенденции на оригиналните кухни, което прави този продукт невероятен.


Комплекта включва:

вградените уреди
фурна
мивка
хладилник
кафе машина
23 аксесоара
Размери: 49,5 х 19,8 х 65,5 см
Цвят: бяло и червено
Препоръчителна възраст: 18+ месеца


Произведено във Франция
Градинската колекция на Smoby е изцяло произведена и проектирана в заводите на компанията в Франция. Разположен в Jura, родното място на френските играчки.
Всички продукти от серията са с високо качество, много иновации и предлагат максимално удобство за децата.


Компанията ”SMOBY” е N1 френски производител на пластмасови играчки
Със ”SMOBY” деца растат, докато играят и създават свои собствени истории. Те развиват въображението си благодарение на техните играчки. Те произвеждат най-различни играчки за предучилищна, ролева игра, кукли и аксесоари, изкуство и занаяти, игри на открито, колела и футбол. Предлагането на ”SMOBY” отговаря и на нуждите на децата като на възрастни.

Историята на ”SMOBY”:
- 1924: Фирмата е основана в Lavans-les-Saint-Claude, Франция, под името Moquin-Breuil, първоначално специализирана в производството на дървени тръби.
- 1947: След Втората световна война компанията преминава към производството на пластмасови битови стоки.
- 1978: Преименуван Смоби. Начало на производството на играчки.
- 2003-2005: Придобиване на игрални компании Lardy, Monneret, Majorette, Solido и Berchet.
- 2007: Smoby-Majorette започва да понася загуби и документи за защита от фалит. Провеждат се производства по несъстоятелност.
- 2008: SIMBA DICKIE GROUP получава правото да поеме част от бившия Smoby SA от търговския съд в Jura. Създадена е новата Smoby Toys SAS. Централното управление на компанията остава във Франция.
- 2009: Smoby Toys се появява за първи път на Нюрнбергския игрален панаир като ново дъщерно дружество на SIMBA DICKIE GROUP.

Днес SMOBY Toys отново е един от водещите производители в областта на открито, ролева игра, предучилищни играчки и колесни играчки.

Ние сме Официален ONLINE дистрибутор на "SMOBY" за България! Цени на ВНОСИТЕЛ! Поръчай на 0889747888 или по e-mail: info@zelena-gradina.com


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

  • 129.00лв.
  • с ДДС: 129.00лв.

Етикети:детски кухни