GLORIA 000066 - Гръбна пръскачка "GLORIA Classic1800", Обем 18 L, Тегло 3.88 кг

 GLORIA 000066 - Гръбна пръскачка "GLORIA Classic1800", Обем 18 L, Тегло 3.88 кг

Гръбна бутална пръскачка с ергономична раница за непрофесионални градинари
Обем на резервоара 18.0 L / Максимален капаcитет 23.3 L
Макс. работно налягане 4 bar
Здрав пластмасов контейнер
Месингова разпрашаваща приставка с конусовидна разпрашаваща дюза
Помпа под налягане с висока производителност
Буталото на помпата може да бъде от лявата или от дясната страна с държач за разпрашаващата пръскачка
Прецизен бързо действащ вентил
Широки основи за стабилно поставяне
Прозрачна индикаторна лента за нивото на течността
Регулируеми презрамки за удобна употреба, възможност за носене на гръб
Допълнителен филтър: предпазващ дюзата от запушване


При поръчка на по-големи количества от крайни клиенти, фирми и организации, търговци или дистрибутори, е възможно договаряне на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ!
За професионалисти - земеделски производители, фермери, градинари, озеленители, ландшафтни архитекти, хора работещи в разсадници и градински центрове, цветарски магазини, горски лесничеи, дървосекачи, планински водачи и спасители, Гражданска защита, служби за борба с бедствията и авариите, пожарникари, полицаи, рибари, ловни дружини, орнитолози, биолози, изследователски центрове  и др. може да предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!
За повече подробности ни пишете на info[at]zelena-gradina.com или се свържете с нас на следните телефони: 0889747888 или 0889747888


В продължение на 70 години GLORIA се е превърнало в етикет за висококачествени технически доказани във времето пръскачки. Основана през 1945 г. в Gütersloh, компанията посвети усилията си от самото начало на непрекъснато разработване на помпи и пръскачки под налягане, както и иновативни продукти за градинарство. След краткото си създаване фирмата успешно развива своята история през 1947 г. с производството на първата ръчна пръскачка GLORIA, който се продава с голям успех. Оттогава GLORIA непрекъснато е посветила усилията си за разработване на помпи за пръскачки и градински продукти.

Независимо дали в градината, оранжерията или домакинството, продуктите на GLORIA могат да се използват навсякъде. Започвайки с елегантни, но мощни ръчни пръскачки от 0,5 до 1,25 литра, асортиментът GLORIA покрива широка гама от пръскачки, произведени от пластмаса (от 3 до 8 литра) и включва високоефективни пръскачки, изработени от стомана или неръждаема стомана (5 или 10 литра) , Пръскачки с пневматични гръбчета с изключително голям капацитет (12-18 литра) и иновативни градински продукти се закръглят от обхвата.

Непрекъснато се стремим да предлагаме на клиентите ни малко допълнително качество и лекота на използване, прави GLORIA водещ иноватор в индустрията. Например през цялата си история компанията редовно поставя нови етапи в областта на градинското оборудване. През последните години AutoPump, Thermoflamm bio или MultiBrush предизвикаха сензация в сектора.

GLORIA е един от лидерите на пазара в областта на растителната защита и растителната защита.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

  • 132.00лв.
  • с ДДС: 132.00лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА с 1 клик

Етикети:пръскачки