TENAX 62451307 - Висококачествена универсална пластмасова мрежа "QUADRA 20" на фирма TENAX-Италия; Височина H=1.0m x дължина L=30 m; Цвят: зелен

TENAX 62451307 - Висококачествена универсална пластмасова мрежа "QUADRA 20" на фирма TENAX-Италия; Височина H=1.0m x дължина L=30 m; Цвят: зелен
ЗДРАВИНА, КАЧЕСТВО и ЕСТЕТИКА
Пластмасовите мрежи "QUADRA" са  направени от ЗДРАВИ и КАЧЕСТВЕНИ материали.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Пластмасовите мрежи "QUADRA" имат универсално приложение. Може да се монтират за уплътняване на огради тип "ковано желязо", стандартни мрежи и други модели огради.
"Ограда против змии и други влечуги" - може да предпазват от тяхното влизане в имотите, като се монтират в основата на оградата, плътно до земята. Така монтирани влечугите няма как да преминават.
Може да се монтират на парапети за тяхното уплътняване.
Може да се използват също за всякаква друга декорация и ръкоделие.

ДЪЛЪГ ЖИВОТ
Тези мрежи са устойчиви на опън и скъсване, на външните атмосферни условия и на UV лъчението.

ЛЕСЕН МОНТАЖ и ДЕМОНТАЖ
Изключително лесни са за монтаж и са леки за транспортиране. Може да се монтират с кабелни превръзки, тел или други подръчни материали.

Техническа информация
 • Пластмасовите мрежи "QUADRA 20" имат следните основни технически характеристики:
 • Височини на ролките: 1.0 m
 • Дължина на ролките:30 m
 • Размер на отворите: 18.0 x 18.0mm
 • Материал на изработка: HDPE
 • Произведено в Италия


При поръчка на по-големи количества от крайни клиенти, фирми и организации, търговци или дистрибутори, е възможно договаряне на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ!

За професионалисти - земеделски производители, фермери, градинари, озеленители, ландшафтни архитекти, хора работещи в разсадници и градински центрове, цветарски магазини, горски лесничеи, дървосекачи, планински водачи и спасители, Гражданска защита, служби за борба с бедствията и авариите, пожарникари, полицаи, рибари, ловни дружини, орнитолози, биолози, изследователски центрове  и др. може да предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!

За повече подробности ни пишете на info[at]zelena-gradina.com или се свържете с нас на следните телефони: 0889747888 или 0889747888


Фирма TENAX е специализирана в производството на висококачествени пластмаси и услуги, които създават клиентска и корпоративна стойност.
TENAX е лидер в следните направления: Геосинтетика, мрежи за строителството, промишлеността, за градината и домашният любимец и за селското стопанство.

”TENAX” e международна група и има производствени бази на 3 континента.
Основана в Италия през 1960 г. като компания, специализирана в термопластично полимерно екструдиране, TENAX се радва на постоянно нарастване на производството и продължава успеха си на много пазари. Нейният корпоративен и организационен растеж ги поставя като международна група с оборот от близо 70 мил. EUR, от които над 60% се реализират в чужбина.
ПРОИЗВОДСТВЕНИ БАЗИ: Общият размер на логистичната и производствена организация на TENAX надхвърля 160 000 м2 в световен мащаб, от които близо 85 000 м2 са офиси, производствени съоръжения и складове (Италия, Германия, Америка и Китай). Това широко присъствие позволява на TENAX да работи глобално на всички континенти. Следователно, групата TENAX може с право да бъде определена като ГЛОБАЛЕН ДОСТАВЧИК.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

 • Преглеждания: 464
 • Модел: TE 62451307
 • Наличност: В наличност
 • 146.90лв.
 • с ДДС: 146.90лв.

Етикети:универсални мрежи