SMOBY 7600310700 - Детска кухня "Маша и Мечока", Размери : 65,8 х 35 х 85 см

SMOBY 7600310700 - Детска кухня "Маша и Мечока", Размери : 65,8 х 35 х 85 см
Кухня "Маша и мечока" на "Smoby" е невероятна детска кухня в ярки цветове, с образите на любимите анимационни герои - Маша и Мечока.
Това е един чудесен подарък за малките домакини.
Кухнята от Smoby е с вградена кафе машина, много реалистични аксесоари, работния блок може да се отваря и от двете страни. В комплекта са включени и прибори, чинии и домакински пособия.
Изключително забавно занимание за всяко дете.


Комплекта включва:
Вградена кафемашина
Фурна
Голям кухненски плот
Комплект прибори, чинии и домакински пособия
Размери: 65,8 х 35 х 85 см
Материал: пластмаса
Препоръчителна възраст: 18+ месеца


Произведено във Франция
Градинската колекция на Smoby е изцяло произведена и проектирана в заводите на компанията в Франция. Разположен в Jura, родното място на френските играчки.
Всички продукти от серията са с високо качество, много иновации и предлагат максимално удобство за децата.


Компанията ”SMOBY” е N1 френски производител на пластмасови играчки
Със ”SMOBY” деца растат, докато играят и създават свои собствени истории. Те развиват въображението си благодарение на техните играчки. Те произвеждат най-различни играчки за предучилищна, ролева игра, кукли и аксесоари, изкуство и занаяти, игри на открито, колела и футбол. Предлагането на ”SMOBY” отговаря и на нуждите на децата като на възрастни.

Историята на ”SMOBY”:
- 1924: Фирмата е основана в Lavans-les-Saint-Claude, Франция, под името Moquin-Breuil, първоначално специализирана в производството на дървени тръби.
- 1947: След Втората световна война компанията преминава към производството на пластмасови битови стоки.
- 1978: Преименуван Смоби. Начало на производството на играчки.
- 2003-2005: Придобиване на игрални компании Lardy, Monneret, Majorette, Solido и Berchet.
- 2007: Smoby-Majorette започва да понася загуби и документи за защита от фалит. Провеждат се производства по несъстоятелност.
- 2008: SIMBA DICKIE GROUP получава правото да поеме част от бившия Smoby SA от търговския съд в Jura. Създадена е новата Smoby Toys SAS. Централното управление на компанията остава във Франция.
- 2009: Smoby Toys се появява за първи път на Нюрнбергския игрален панаир като ново дъщерно дружество на SIMBA DICKIE GROUP.

Днес SMOBY Toys отново е един от водещите производители в областта на открито, ролева игра, предучилищни играчки и колесни играчки.

Ние сме Официален ONLINE дистрибутор на "SMOBY" за България! Цени на ВНОСИТЕЛ! Поръчай на 0889747888 или по e-mail: info@zelena-gradina.com


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

  • 95.00лв.
  • с ДДС: 95.00лв.

Етикети:детски кухни