SILKY KSI037242 - Телескопичен трион за високи клони "Hayate", Дължина: 6.10 m, 4 части, Зъби: 6.5 зъба на 30 mm

 SILKY KSI037242 - Телескопичен трион за високи клони "Hayate", Дължина: 6.10 m, 4 части, Зъби: 6.5 зъба на 30 mm

БЪРЗА ДОСТАВКА - до 1 ден!
Поръчай по телефона/VIBER на 0889747888 или на e-mail: info@zelena-gradina.com

Официален ONLINE дистрибутор на "SILKY" в България!

SILKY KSI037242 - Телескопичен трион за високи клони "Hayate", Дължина: 6.10 m, 4 части

Технически спецификации:

 • Високо легирана стомана
 • Дължина на острието: 420 мм
 • Зъби: 6.5 зъба на 30 мм
 • Размери разгънат: 6100 x 255 x 70 мм
 • Размери сгънат: 2400 x 255 x 70 мм
 • Тегло: 3930 гр
 • Широчина на среза: 1.7 мм
 • Радиус: 650

Острието трябва да се поддържа чисто, за да запази ефективността си.
Смолата се разтваря в зехтин, което е ефективен и екологичен начин за поддържане на острието.
Когато не използвате триона, уверете се, че е напълно изсъхнал, преди да го сгънете. Плъзнете капака върху острието и приберете триона на сухо място.
Не забравяйте често да проверявате дали винтовете на острието все още са добре затегнати.

Описание на продукта:
Истински инструмент за професионалисти. Hayate има по-тежка конструкция от Hayauchi, което го прави още по-здрав. Поради това Hayate  е малко по-тежък, но все още е много лесен за работа. Острието с уникалните Miry-Me зъби на Silky се състои от специална метална сплав, което го прави трайно и невероятно силно.
С Hayate можете да стигнете до места, за които едва ли можете да използвате с стълба. Докато стоите здраво на земята, само с няколко издърпвания, вие отрязвате и най-дебелите клони. Скоростта на Hayate може да бъде сравнена с тази на верижния трион. Острието има толкова много сила, че рязането едва ли се усеща като упражнение. Просто оставете тежестта на триона да си свърши работата!
Тъй като алуминиевата дръжка има овална форма, имате много прецизен контрол върху посоката на острието, нещо, което ще ви е необходимо, когато режете на голяма височина. Освен това тази форма дава по-голяма якост и твърдост по цялата дължина на триона и намалява огъването до минимум.
Двата сърпа на острието си сътрудничат за оптимален резултат за подрязване. Горният сърп ви помага да държите острието в прореза. Можете също така да използвате горния сърп, за да отрежете малки клонки от ствола или да издърпате малки (мъртви) клони от дървото. С по-ниския сърп можете да подрежете кората, така че тя да не се откъсне от ствола, когато клона падне. Долният сърп е разглобяем, което ви позволява да режете и силно разклонени дървета.
Двата заключващи механизми (бутони и лостове) заедно създават най-безопасното и най-стабилно заключване на предпочитаната дължина на дръжката. Най-ниската част на полюса е покрита с гума за удобно и безопасно захващане, дори при мокри условия. Бронята на дъното предпазва полюса от изкривявания или удари.
Винаги мислете за собствената си безопасност: уверете се, че стоите на безопасно разстояние от падащите клонове и носите предпазна каска и защита на очите.
Името Hayate е традиционно японско име за "тежък вятър". И точно така се движи това дърво през дърветата!
По желание може да вземете HookFox за монтиране под острието. С тази кука лесно издърпвате нарязаните клони, които се закачат по дървото. Също така е удобно, за да вдигнете високо въжето си за катерене в дървото.

Описание на серията:
Hayate се предлага в 4 разширени дължини: 3800 - 5000 - 6100 и 7700 мм. За да не изберете ненужно дълъг трион, е важно да изберете внимателно правилната дължина, от която ще се нуждаете.
Hayate ще бъде доставен в полипропиленов калъф, който защитава острието. Капакът му има удобна вградена дръжка за носене и вдлъбнатина, така че трионът да може да се окачи.
Подобно на всеки Silky трион, зъбите остават остри за дълго време. Ако се сметне за необходимо, зъбите на Hayate могат да бъдат заострени с пила Silky.

При поръчка на по-големи количества от крайни клиенти, фирми и организации, търговци или дистрибутори, е възможно договаряне на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ!
За професионалисти - земеделски производители, фермери, градинари, озеленители, ландшафтни архитекти, хора работещи в разсадници и градински центрове, цветарски магазини, горски лесничеи, дървосекачи, планински водачи и спасители, Гражданска защита, служби за борба с бедствията и авариите, пожарникари, полицаи, рибари, ловни дружини, орнитолози, биолози, изследователски центрове  и др. може да предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!
За повече подробности ни пишете на info@zelena-gradina.com или се свържете с нас на следният телефон/VIBER: 0889747888


Леки, но устойчиви, тези инструменти са най-търсените в горския занаят, имат алуминиева конструкция и следователно няма да ръждясат, а с острите си зъби, правят работата лека и с труднодостъпните клони.
След като спечелиха репутация от професионалните потребители като най-издръжливи и най-бързо режещи триони в света, един от специалитетите на Silky е най-голямата гама продукти от фиксирани и разтягащи се триони, представяна някога.
На специално създадената, до абсолютното съвършенство при рязането, японска стомана, няма заместител.  
За ежедневно рязане и подрязване, трионът с удължена дръжка е необходимост и е хубаво да бъде част от всеки набор инструменти.
С телескопичен трион може бързо да режете дървета без стълба или нужда от катерене.
Техният овален дизайн ги прави здрави, устойчиви и неогъваеми дори когато са напълно разтегнати.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

 • Преглеждания: 363
 • Модел: KSI037242
 • Наличност: В наличност
 • 862.00лв.
 • с ДДС: 862.00лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА с 1 клик

Етикети:триони за високи клони