GLORIA 000900.0000 - Допълнителен комплект АВТОМАТИЧНА помпа за пръскачки "GLORIA"

 GLORIA 000900.0000 - Допълнителен комплект АВТОМАТИЧНА помпа за пръскачки "GLORIA"

Безжична електрическа помпа
Управление на въздушното налягане GLORIA: постоянно пръскане без необходимост от  ръчно помпане
Автоматично генерира препоръчителното работно налягане в контейнера на пръскачката и го регулира по време на работа
Макс. работно налягане 1.5 bar
Осигурява постоянна, оптимална сила на струята
Подходяща за всички пластмасови пръскачки под налягане GLORIA с минимален обем от 3 L
Работи с обикновени/акумулаторни (зареждащи се) батерии (8 х алкални 1.5 V Mignon LR 6 - AA)*
Достатъчен капацитет за до 12 напълвания на резервоара( при работа с обикновени батерии) или до 16 напълвания на резервоара (при работа с акумулаторни батерии) - в зависимост от капацитета на обикновените/зареждащите батерии
Лесно сглобяване: махнете помпата, завийте автоматичната помпа и сте готови за работа!
CE маркировка


При поръчка на по-големи количества от крайни клиенти, фирми и организации, търговци или дистрибутори, е възможно договаряне на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ!
За професионалисти - земеделски производители, фермери, градинари, озеленители, ландшафтни архитекти, хора работещи в разсадници и градински центрове, цветарски магазини, горски лесничеи, дървосекачи, планински водачи и спасители, Гражданска защита, служби за борба с бедствията и авариите, пожарникари, полицаи, рибари, ловни дружини, орнитолози, биолози, изследователски центрове  и др. може да предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!
За повече подробности ни пишете на info[at]zelena-gradina.com или се свържете с нас на следните телефони: 0889747888 или 0889747888


В продължение на 70 години GLORIA се е превърнало в етикет за висококачествени технически доказани във времето пръскачки. Основана през 1945 г. в Gütersloh, компанията посвети усилията си от самото начало на непрекъснато разработване на помпи и пръскачки под налягане, както и иновативни продукти за градинарство. След краткото си създаване фирмата успешно развива своята история през 1947 г. с производството на първата ръчна пръскачка GLORIA, който се продава с голям успех. Оттогава GLORIA непрекъснато е посветила усилията си за разработване на помпи за пръскачки и градински продукти.

Независимо дали в градината, оранжерията или домакинството, продуктите на GLORIA могат да се използват навсякъде. Започвайки с елегантни, но мощни ръчни пръскачки от 0,5 до 1,25 литра, асортиментът GLORIA покрива широка гама от пръскачки, произведени от пластмаса (от 3 до 8 литра) и включва високоефективни пръскачки, изработени от стомана или неръждаема стомана (5 или 10 литра) , Пръскачки с пневматични гръбчета с изключително голям капацитет (12-18 литра) и иновативни градински продукти се закръглят от обхвата.

Непрекъснато се стремим да предлагаме на клиентите ни малко допълнително качество и лекота на използване, прави GLORIA водещ иноватор в индустрията. Например през цялата си история компанията редовно поставя нови етапи в областта на градинското оборудване. През последните години AutoPump, Thermoflamm bio или MultiBrush предизвикаха сензация в сектора.

GLORIA е един от лидерите на пазара в областта на растителната защита и растителната защита.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

  • 74.90лв.
  • с ДДС: 74.90лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА с 1 клик

Етикети:пръскачки