GARDENA 09825-20 Акумулаторен тример ComfortCut Li-18/23R на GARDENA

GARDENA 09825-20 Акумулаторен тример ComfortCut Li-18/23R на GARDENA

Удобно оформяне на тревата с мощна батерия

Лесният Тример на GARDENA Accu Trimmer ComfortCut Li-18 / 23R, е особено подходящ за подрязване на дълги ръбове на тревата и труднодостъпни места. Заменяемата литиево-йонна батерия е много мощна, което означава, че може да осигури силна и дълготрайна работа при рязане. Използваната система RotorCut осигурява точни резултати при рязане и е с особено ниско ниво на шум. Изключително дългата и лесно регулируема допълнителна дръжка осигурява удобна и ергономично оптимизирана работна поза. Телескопичната дръжка може да се адаптира към височината на тялото ви за по-голям комфорт при работа. Надлъжните ръбове могат лесно да бъдат подрязани благодарение на рязането на ръба под 90°. Интегрираното направляващо колело позволява удобна работа. Настройката на ъгъла на ръкохватката на тримерната глава прави работата в труднодостъпни зони по-лесна, например при батут или градинска пейка. Благодарение на предпазния превключвател Accu Trimmer е защитен срещу непреднамерено включване. Тримерът е напълно оборудван с акумулатор, зарядно устройство за батерии, склад за резервни остриета и 20 резервни остриета. За първоначалното сглобяване не се изискват инструменти. Диаметърът на рязане е 230 mm. С изход от 18 V / 2.0 Ah на литиево-йонната батерия може да се постигне време за работа до 50 минути. Това е достатъчно за прибл. 1250 m дължина на тревата. Индикаторът за състоянието на зареждане POWERinfo на батерията показва кога трябва да бъде заредена. Батерията може да бъде напълно заредена в рамките на прибл. 3 часа.

Характеристики

09825-20-L-013-47cm.eps

Индивидуално регулиране

Изключително дългата и лесно регулируема допълнителна дръжка прави работата с тримера особено удобна. Освен това, телескопичната дръжка позволява индивидуална адаптация към височината на потребителя.

09825-20-S-007-20cm.eps

Ефикасно и тихо косене

Системата за рязане RotorCut с трайно високо-технологично пластмасово острие работи особено тихо и осигурява точно и чисто нарязване.

09825-20-L-022-47cm-old.eps

Защита на цветя и дървета

Съседните растения могат да бъдат защитени, като се използва защитата на растенията. В зависимост от работната ситуация този предпазител може лесно да се завърти на една страна.

09825-20-L-021-47cm-old.eps

Лесно косене на трудни места

Настройката на ъгъла на ръкохватката на тримерната глава прави улесняването на затварянето в трудно достъпни зони, например под пейката на градината, храст или батут.

09826-20-L-005-47cm.eps

Лесно подрязване на надвиснали ръбове на тревата

Благодарение на рязането на ръба 90 ° с интегрирано направляващо колело, надвисналите ръбове на тревните площи в дворовете, пътеките или леглата могат лесно да се режат вертикално и да се оформят.

09826-20-L-013-47cm.eps

Трайност, независимо от захранването

Мощната литиево-йонна батерия осигурява изключително дълго време за работа, което е достатъчно за изрязване на над един километър от ръба на тревата. Благодарение на индикатора за състоянието на зареждане POWERinfo винаги сте информирани за оставащите енергийни резерви в батерията. Ако е необходимо, батерията е лесна за подмяна и се вписва в много други инструменти за акумулатори на GARDENA.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

  • 275.00лв.
  • с ДДС: 275.00лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА с 1 клик