FISKARS 1020446 - Пистолет за поливане с 4 функции + плавно регулиране на струята

FISKARS 1020446 - Пистолет за поливане с 4 функции + плавно регулиране на струята
БЪРЗА ДОСТАВКА - до 1 ден!
Поръчай по телефона/VIBER на 0889747888 или на e-mail: info@zelena-gradina.com
Официален ONLINE дилър на "FISKARS" в България!
Супер Цени!

FISKARS 1020446 - Пистолет за поливане с 4 функции + плавно регулиране на струята                  
  • Спрей-пистолет
  • 4 функции
  • Контрол на струята
  • Удобна ръкохватка
  • Закачаща се кука за лесно съхранение

При поръчка на по-големи количества от крайни клиенти, фирми и организации, търговци или дистрибутори, е възможно договаряне на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ!
За професионалисти - земеделски производители, фермери, градинари, озеленители, ландшафтни архитекти, хора работещи в разсадници и градински центрове, цветарски магазини, горски лесничеи, дървосекачи, планински водачи и спасители, Гражданска защита, служби за борба с бедствията и авариите, пожарникари, полицаи, рибари, ловни дружини, орнитолози, биолози, изследователски центрове  и др. може да предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!
За повече подробности ни пишете на info@zelena-gradina.com или се свържете с нас на следният телефон/VIBER: 0889747888

FISKARS е водеща марка, която предлага ръчни инструменти, които са функционални, дълготрайни, с издържан дизайн и удобни за работа. Продуктите на FISKARS отговарят на първоначалния замисъл, като помагат работата да се свърши добре, без много усилия.
Основана през 1649, FISKARS е най-старата компания във Финландия и тя се превърна в водеща компания за потребителски стоки в днешно време.
FISKARS е водещ глобален доставчик на потребителски стоки за дома, градината и свободното време. Нашата корпорация е собственик на сериозно портфолио от уважавани световни марки включващи FISKARS, Iittala, Gerber и др.
FISKARS пуска за пръв път на световния пазар ножици изработени от листова ламарина с пластмасови дръжки през 1967. От тогава, тези ножици с типичните за тях оранжеви дръжки са се продали в над 1 милиард бройки по целия свят. Техния статус на икона е рефлектирал в популяризирането на оранжевия цвят на FISKARS и превръщането му в символ на ножиците по целия свят.
FISKARS е марката N1 за ножици в световен мащаб.
Продуктите на FISKARS се предлагат в повече от 100 страни и в компанията работят около 8 000 души в над 30 страни (Q3/2017).
Групата регистрира нетни продажби от 1204,6 млн. EUR през 2016 г.

Пълен ГРАДИНСКИ каталог на FISKARS - Финландия

Пълен каталог ДОМАШНИ ПОТРЕБИ на FISKARS - Финландия

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

  • 52.00лв.
  • с ДДС: 52.00лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА с 1 клик

Етикети:Водна техника