FISKARS 1003683 - Градинска заострена лопата лопата "Xact", Размер L, Дължина: 1.20 m, Тегло: 1.80 кг

FISKARS 1003683 - Градинска заострена лопата лопата "Xact", Размер L, Дължина: 1.20 m, Тегло: 1.80 кг

БЪРЗА ДОСТАВКА - до 1 ден!
Поръчай по телефона/VIBER на 0889747888 или на e-mail: info@zelena-gradina.com
Официален ONLINE дилър на "FISKARS" в България!
Супер Цени!


FISKARS 1003683 - Градинска заострена лопата лопата "Xact", Размер L, Дължина: 1.20 m, Тегло: 1.80 кг

Fiskars Xact Digging spade Medium е революция в дизайна на лопатите.
Разполага с изключително здрав, остър връх и неплъзгащо се стъпаловидно тяло за проникване в твърда почва като на по-големия си брат (размер L), но е проектиран да пасва на по-ниски потребители.
Същото предимство на контрола и комфорта е гарантирано благодарение на широката дръжка Push-Pull.
Тази лопата е първокласен градински инструмент.
Лопатите, които също се предлагат в големи размери за по-високите потребители, споделят същата нова иновативна конструкция на главата, изработена от устойчива борова стомана, здраво заварена към интелигентни композитни и стоманени валове за оптимизирано леко тегло, твърдост и издръжливост. Изключително силното, заострено острие със своето неплъзгащо се стъпаловидно тяло е идеално за проникване в твърда почва, докато push-pull дръжката осигурява сигурен контрол на копаенето.

  • Добро средство за копаене в твърда и камениста почва.
  • Заострения връх със стъпаловидно тяло се прорязва лесно през почвени слоеве и корени.
  • За височина на потребителите 175 - 195 cm.
  • Дължина: 1020 мм
  • Тегло: 1,80 кг

При поръчка на по-големи количества от крайни клиенти, фирми и организации, търговци или дистрибутори, е възможно договаряне на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ!
За професионалисти - земеделски производители, фермери, градинари, озеленители, ландшафтни архитекти, хора работещи в разсадници и градински центрове, цветарски магазини, горски лесничеи, дървосекачи, планински водачи и спасители, Гражданска защита, служби за борба с бедствията и авариите, пожарникари, полицаи, рибари, ловни дружини, орнитолози, биолози, изследователски центрове  и др. може да предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!
За повече подробности ни пишете на info@zelena-gradina.com или се свържете с нас на следният телефон/VIBER: 0889747888

FISKARS е водеща марка, която предлага ръчни инструменти, които са функционални, дълготрайни, с издържан дизайн и удобни за работа. Продуктите на FISKARS отговарят на първоначалния замисъл, като помагат работата да се свърши добре, без много усилия.
Основана през 1649, FISKARS е най-старата компания във Финландия и тя се превърна в водеща компания за потребителски стоки в днешно време.
FISKARS е водещ глобален доставчик на потребителски стоки за дома, градината и свободното време. Нашата корпорация е собственик на сериозно портфолио от уважавани световни марки включващи FISKARS, Iittala, Gerber и др.
FISKARS пуска за пръв път на световния пазар ножици изработени от листова ламарина с пластмасови дръжки през 1967. От тогава, тези ножици с типичните за тях оранжеви дръжки са се продали в над 1 милиард бройки по целия свят. Техния статус на икона е рефлектирал в популяризирането на оранжевия цвят на FISKARS и превръщането му в символ на ножиците по целия свят.
FISKARS е марката N1 за ножици в световен мащаб.
Продуктите на FISKARS се предлагат в повече от 100 страни и в компанията работят около 8 000 души в над 30 страни (Q3/2017).
Групата регистрира нетни продажби от 1204,6 млн. EUR през 2016 г.


Пълен ГРАДИНСКИ каталог на FISKARS - Финландия

Пълен каталог ДОМАШНИ ПОТРЕБИ на FISKARS - ФинландияНапишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0889747888

  • 95.00лв.
  • с ДДС: 95.00лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА с 1 клик

Етикети:Лопати